Thuis winkel
Image default
Bedrijven

Het verhelpen van je hangende oogleden

Het behandelen van een hangend ooglid is vandaag de dag eenvoudig te doen. Het is zelfs mogelijk om het te laten doen zonder een chirurgische ingreep. Met behulp van de verbeterde techniek en botox en fillers kun je een heel eind komen. De ooglidcorrectie zorgt ervoor dat je er weer frisser en energieker uit ziet. Het een kleine operatie die gedaan kan worden door een cosmetische arts en mensen zullen het bijna niet kunnen zien. Met een ooglid correctie wordt een overtollige hoeveelheid huid van je bovenooglid verwijdert. Dit zorgt er dan voor dat je er weer jong en fris uit ziet.

Een ingreep van een ooglidcorrectie kan binnen een uur gedaan worden en met behulp van een verkoelend masker, dat er voor zorgt dat je geen blauwe plekken krijgt, ben je binnen enkele uurtjes weer thuis. Het enige wat je niet mag doen direct na de ingreep is auto rijden. Het is dus belangrijk om iemand bij je te hebben die je thuis kan brengen na de ingreep.

De ingreep van hangende oogleden brengt wel wat risico’s met zich mee, maar zijn wel beperkt en komen ontzettend weinig voor. Een zwelling kan er wel zijn, maar is normaal en is binnen enkele weken weer weg. Het is ook mogelijk dat er een bloeding of een infectie ontstaan of kan de wond open gaan. Dit is goed te verhelpen en het uiteindelijke resultaat zal niet aangetast worden. Bij een goede kliniek zul je echter door het hele proces goed geholpen worden en hoef je niet bang te zijn dat er wat fout gaat. Mochten er echter wel complicaties op treden dan zal een goede kliniek je daarbij goed helpen en ervoor zorgen dat alles netjes verloopt. De pijn kan eenvoudig verzacht worden met behulp van een paracetemol. Andere pijnstillers zijn echter niet aan te raden.

http://www.injectableklinieken.nl