Ga langs bij de specialist voor diverse horecaproducten, zoals een koelwerkbank

Heeft u een eigen horecazaak en bent u op zoek naar een gekoelde werkbank van uitstekende kwaliteit? Dan bent u ij de specialist aan het juiste adres. Zij begrijpen hoe belangrijk de juiste producten zijn. Bonnewits Horeca is zo’n specialist en is gespecialiseerd in het leveren van de beste horecaproducten voor iedere horecazaak. Of u nu een koelwerkbank wilt aanschaffen, u op zoek bent naar producten om te koken, bakken of grillen, u op zoek bent naar vaatwassers of u klein keukenapparatuur zoekt: de specialist biedt het allemaal. Het assortiment is zeer ruim. Daarbij ontvangt u bij de specialist ook nog eens de beste kwaliteit wanneer u horecaproducten, zoals een gekoelde werkbank, bestelt.

De specificaties van de gekoelde werkbank van de specialist

Wilt u welke specificaties een gekoelde werkbank heeft? Dat is van belang wanneer u een koelwerkbank gaat kopen voor uw restaurant, bar, cafetaria of lunchroom. Wij leggen het voor u uit. Allereerst is een koelwerkbank vaak voorzien van verschillende deuren, ramen en roosters. Daarnaast is een werkbank vaak gemaakt van rvs. Verder is er een elektronisch-digitale temperatuurregeling en uitlezing en is er automatische ontdooiing en verdamping. Het werkblad van de gekoelde werkbank heeft hygiënisch afgeronde hoeken en het temperatuurbereik varieert van -2°C tot +8°C, afhankelijk van het model. Wilt u meer weten over de specificaties? Informeer dan eens bij Bonnewits Horeca, specialist in horecaproducten. Deze expert vertelt u er graag alles over.

Koelwerkbank tegen scherpe prijs

Denkt u erover na om een gekoelde werkbank aan te schaffen? Dan wilt u toch alleen de hoogste kwaliteit ontvangen? Maar u wilt ook niet te veel betalen voor uw aankoop. Dat is de reden dat u een specialist als Bonnewits Horeca moet inschakelen. Hier vindt u de allerbeste producten van de beste merken tegen zeer scherpe prijzen. Zo weet u zeker dat uw producten lang meegaan, zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. Of u nu koel- en vriesproducten als een koelwerkbank of gekoelde werkbank nodig heeft, of juist op zoek bent naar andere horecaproducten. De specialist biedt het.