Op zoek naar een beter motormanagement? Kies dan voor chiptuning voor uw BMW

Geef uw auto een boost en kies voor chiptuning van uw BMW. Op die manier weet u zeker dat uw auto erop vooruitgaat. Chiptunen wordt in de auto-industrie vaak toegepast. Bij nieuwe auto’s zijn er vaak beperkingen in de motor aangebracht om te voldoen aan verschillende richtlijnen op het gebied van milieu en prestatie. Omdat natuurlijk geen enkele autofabrikant het risico wil lopen op een claim, zijn de parameters van deze beperkingen erg ruim ingesteld. Vaak veel meer dan wettelijk verplicht is. Kijk vooral eens op de website van Chip Performance en schakel professionele hulp in.

Prestatiewinst dankzij chiptuning voor Duitse merken als BMW, Audi & Mercedes

Chiptuning van uw BMW laat u het best uitvoeren door de professionals van Chip Performance. Op die manier weet u zeker dat uw auto een boost krijgt. Zo zijn moderne auto’s vaak uitgerust met een motormanagementprogramma. Dit programma houdt alle parameters van de auto, zoals brandstofverbruik en het maximale vermogen binnen de ingestelde normen. Deze normen zijn vaak erg ruim afgesteld en deze laat u optimaliseren door chiptuning. Chiptuning van uw BMW, Volkswagen of Mercedes kan u al gauw 30% meer vermogen, en 10% aan brandstofbesparing opleveren. En door chiptuning uit te laten voeren bij Chip Performance hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen bij de APK. De motor wordt altijd zo afgesteld dat de prestatieverbetering binnen de gestelde marge blijft. Neem vooral contact op voor een indruk van de kosten en wat chiptuning voor uw auto kan betekenen.

Chiptuning voor BMW ten opzichte van opvoeren, wat is het verschil?

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor chiptuning bij bekende automerken zoals BMW, Audi of Volkswagen. Toch weten veel mensen nog niet wat dit precies inhoudt. Is het hetzelfde als de auto opvoeren of is het wat anders? De overeenkomst is dat beide methoden worden gebruikt om de prestaties van de motor te verhogen. Bij opvoeren wordt de motor echter tot het randje van zijn kunnen aangepast, hoofdzakelijk om de snelheid zoveel mogelijk te verhogen. Bij chiptuning wordt het motormanagement strakker afgesteld waardoor de auto niet alleen sneller rijdt, maar juist ook bij lagere snelheden minder brandstof verbruikt. Kom anders gezellig langs bij Chip Performance voor meer informatie over chiptuning.