Huur in de omgeving van Venlo een skibox voor een van de occasions

Heeft u wintersport plannen? Heeft u eigen ski- of snowboardmateriaal? Deze vervoert u natuurlijk het liefst op een veilige en gebruiksvriendelijke manier. Schaft u daarom een snowbox aan waar alle materialen in passen. Deze monteert u eenvoudig op het dak van uw auto. Wilt u de dakkoffer voor één dag, meerdere dagen of een paar weken huren? Uiteraard is het ook mogelijk om een dakkoffer aan te schaffen zodat u elke wintersport verzekerd bent van een goede transport van uw materialen. De dakkoffers zijn geschikt voor zowel occasions als nieuwe modellen en staan garant voor een veilige reis vanuit Venlo of een andere stad naar het wintersportgebied.

Kies uit het ruime aanbod aan occasions of laat een auto importeren naar bijvoorbeeld Venlo 

Heeft u tussen het aanbod occasions bij de expert nabij Venlo uw droomauto niet gevonden? Laat hem dan importeren uit Duitsland. U heeft maar liefst keuze uit ca. 100.000 betaalbare en luxe importauto’s. Deze auto’s zijn maximaal 5 jaar oud en hebben maximaal 80.000 kilometers op de teller staan. De prijzen die vermeld staan, zijn rijklaarprijzen inclusief BPM, leges, transport, stalling, NL-kenteken en altijd inclusief zes maanden garantie. Dit garagebedrijf heeft een nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers. Zo bent u altijd zeker van de beloofde kwaliteit. Daarnaast bent u bij dit garagebedrijf aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke importservice. Men is erkend dealer van Kia en Suzuki.

Selecteer de occasions op merk en model en kom langs bij de garage in de buurt van Venlo

U vindt uw perfecte auto eenvoudig door het kiessysteem van Auto Lenders. Op internet vult u gegevens als model, merk, bouwjaar, transmissen, kilometerstand, brandstof en prijs in. Gebaseerd op uw keuzes verschijnt er een overzicht van de occasions die aan uw eisen voldoen. Altijd al in een Audi willen rijden? Of een specifiek model van Toyota of Volkswagen gewild? Wacht niet langer en ga op zoek naar uw ideale auto. Heeft tussen alle occasions in de buurt van Venlo nog niet de auto gevonden waar u naar op zoek bent? Laat het een van de medewerkers weten en u rijdt binnen no time in uw favoriete auto.