Thuis winkel
Image default
Auto's en Motoren

De opkomst van custom scootmobielen

Scootmobielen zijn (onder andere) door de vergrijzing steeds populairder. Ook niet bejaarden en minder validen kopen steeds vaker een scootmobiel. Dit omdat scootmobielen er tegenwoordig in vele varianten zijn. Het ouderwetse beeld, dat een scootmobiel enkel voor ouderen is, wordt steeds minder met de opkomst van elektrische voertuigen. Omdat je geen rijbewijs nodig hebt voor een scootmobiel maakt dit elektrisch aangedreven vervoersmiddel zich steeds populairder bij nieuwe doelgroepen. Er zijn inmiddels ook custom modellen op de markt. Zo kan je zelf een scootmobiel samenstellen. Dit kan bijvoorbeeld bij scootmobiel speciaalzaak FastFuriousScooters.  Een custom scootmobiel wil zeggen dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om je scootmobiel naar jou wens te pimpen met allerlei extra opties zodat een scootmobiel alles behalve een ouderwetse indruk maakt en voorzien is van allerlei opties.

Waarom Fast Furious Sooters scootmobielen?

Fast Furious Scooters is al jarenlang één van de marktleiders als het gaat om custom scooters en soortgelijke voertuigen. Met de opkomst van innovatieve en elektrische voertuigen is Fast Furious Scooters hier in mee gegaan. Ze zijn zich in der loop der jaren steeds meer gaan focussen op meer dan alleen scooters. Zo hebben zij inmiddels ook een ruim assortiment aan elektrische voertuigen zoals E-steps, brommobielen en gehandicaptenvoertuigen zoals de scootmobiel. Door de jarenlange ervaring met elektrische scooters, heeft Fast Furious als geen ander ervaring als het gaat om smaak en techniek. Zij weten wat de jeugd wil en heeft veel ervaring met het aanpassen en aantrekkelijk maken van moderne voertuigen.

Custom scootmobiel samenstellen

Online scootmobiel samenstellen? Dat kan op de website van Fast Furious Scooters. Zo kan je kiezen voor een windscherm, alarm en verschillende andere opties. Heb je speciefieke wensen? Dan kan je altijd contact opnemen met het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via 0900 – 32 78 387 (kies optie3 en dan optie 1).