Thuis winkel
Image default
Auto

Bestelbus leasen voor ZZP’ers

Het lijkt ingewikkeld: als zelfstandig ondernemer een bestelbus leasen. Toch is dat niet waar. Het kan zelfs eenvoudig zijn. Bij een onderneming hoort in veel gevallen ook een bedrijfswagen en in het geval van sommigen zelfs een bestelbus. Een bestelbus leasen kan overal en is zeker mogelijk voor ZZP’ers. Er zijn veel bedrijven die lease mogelijkheden hebben voor startende ondernemers en ook voor een bestelbus. Bij onvoldoende budget voor de aanschaf van een auto kan leasen een uitkomst bieden. Er zijn diverse vormen van leasen en daarin wordt ook rekening gehouden met startende ondernemers.

Starters financiering

Bij veel leasemaatschappijen wordt een starters financiering aangeboden. Dat kan verschillen qua inhoud maar over het algemeen gaat het erom dat de aankoopkosten worden gefinancierd door de maatschappij en je als ZZP’ers enkel nog verantwoordelijk bent voor de autoverzekering, belasting, het onderhoud en natuurlijk de benzinekosten die worden gemaakt. Dat zijn al minder kosten dan wanneer je een auto aanschaft en alle kosten van het voertuig moet dragen.

Voordelen met volkswagen caddy leasen

Het is dus mogelijk en er hangen ook nog veel voordelen aan een bestelbus leasen. Zo hoef je als startende ondernemer geen jaarcijfers aan te tonen en kan de bedrijfswagen al binnen een paar dagen bij je voor de deur staan. Het gaat altijd om een jonge auto die goed is onderhouden en afhankelijk van het bouwjaar gemiddeld tot 60 maanden mee kan. Bovendien kun je in termijnen betalen, handig voor als je inkomsten per maand flink fluctueren. Het biedt dus veel kansen voor zelfstandige ondernemers om ook aan een lease bestelbus te beginnen. Het is financieel mogelijk en kan het werk dat je uitvoert verruimen door de mogelijkheden die je nu hebt met een bestelbus. De ruimte en de optie om buiten een bepaalde regio te werken geven je onderneming een boost.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen